Контакт информации АЕРО КЛУБ „ШТИП“-ШТИП ул. Јосиф Ковачеф бр.82 2000 Штип Р. Македонија Тел: +389 32 389 080 Спортски аеродром Штип с. Сушево, Штип Тел: +389 32 382 782 Управник: Митко Петешев Моб: +389 70 438 163
Контакт Контакт
© Аеро клуб „ШТИП“-Штип 2011-2013                          www.aerostip.com
aerostip@yahoo.com
Aero Stip

  • Контактирајте со Нас!

  • Име и презиме*
  • Е-маил адреса*
  • Телефонски број
  • Коментар / Прашање*
  •  

Дома За нас Аеродром Воздухопловна школа Услуги Фото / Видео Контакт Контакт