Photo Gallery history archive Фото галерија - Историски архив
© Аеро клуб „ШТИП“-Штип 2011-2013                          www.aerostip.com
Владо Петровиќ, пред авион Кенгур Наслов:Историски фото Фотографии од: Архива на Аеро клуб Дома За нас Аеродром Воздухопловна школа Услуги Фото / Видео Контакт