Photo/Video Gallery Фото/Видео галерија Убавината е во летањето, незаборавното искуство и чуството на слобода
© Аеро клуб „ШТИП“-Штип 2011-2013                          www.aerostip.com
Видеа од различни активности Видеа направени од наши членови за време на летачки активности.
Дома За нас Аеродром Воздухопловна школа Услуги Фото / Видео Контакт Фото / Видео