Photo Gallery - Powered flying Фото галерија - Моторно летање
© Аеро клуб „ШТИП“-Штип 2011-2013                          www.aerostip.com
Кликнете на сликата за да ја зголемите
Ноќно летање, Штип 2000 година Пред летање Аеро митинг, Битола 2011 година Утва 75 Обука на моторни пилоти , 2011 година Кокпит на Утва 75 Струмичко поле, поглед од Утва 75 Инструктор по моторно летање, Митко Петешев Утва 75 на Александар Велики LWSK Лет со Утва 75 над планина Плачковица Обука на моторни пилоти, 2013 година Среќна двојка Планина Козјак, Прилеп гледана од Цесна 172 Дома За нас Аеродром Воздухопловна школа Услуги Фото / Видео Контакт