Photo Gallery - Club activities Фото галерија - Клубски активности
© Аеро клуб „ШТИП“-Штип 2011-2013                          www.aerostip.com
Дома За нас Аеродром Воздухопловна школа Услуги Фото / Видео Контакт
Кликнете на сликата за да ја зголемите
Галерија: Клубски активности
Фотографии: Членови на Аеро клуб „ШТИП“-Штип