Photo Gallery - Gliding Фото галерија - Едриличарство
© Аеро клуб „ШТИП“-Штип 2011-2013                          www.aerostip.com
Кликнете на сликата за да ја зголемите
Аеро запрега Супер Бланик Л23 Старт со витло Едрење во огледало Едрење во огледало Заедно со Цирус 75 Бланик и Цирус 75 над Серта, Неготино Бланик и Цирус над Серта, Неготино Вук Т Крај на летачки ден Цирус 75 во пар со Бланик Цирус 75 Бланик во низок прелет Дома За нас Аеродром Воздухопловна школа Услуги Фото / Видео Контакт